Thursday, 1 July 2010

Happy birthday Mama..

Hari ini harijadi Mak saya :D

Baju serupa 

Semoga Mama diberkati Allah selalu.

God made a wonderful Mother
A Mother who doesn't grow old.
He made her a smile of sunshine,
And a heart of pure gold.
In her cheeks he placed fair roses,
in her eyes, stars that shine.
God made a wonderful Mother,
And that wonderful Mother is mine.


-source-

6 comments:

Anonymous said...

Dear Wati ...
I love your Mama too. She's the pillar of strength not only to your family but indirectly to ... tssk.. tssk.. Aunty C <- rahsia nama glemer nih, hehe.

Kek tu specially made for Mama ke? The 'famous cupcakes' tak buat ke? (sambil senyum tersipu2). Salam to all (and pls cubit2kan pipi the triple A)

Ibu n Abah said...

Drwati..
bukan semua orang bertuah dapat menyambut hari lahir bersama-sama ibu mereka...(hanya mereka yang bertuah sahaja..)
Selamat menyambut hari lahir buat kak zah...

Wan Sharif said...

Ayoh Wang tumpang ucap selamat menyambut hari lahir kepada ibu Drwati.. semuga semua kita didekatkan Allah kesisiNya setiap hari hingga kita berjaya menjadi Muqorrobin apabila sampai masa kita dijemput untuk kembali ke pangkuanNya..

drwati said...

Auntie C--macam terlebih kenal je hehehe..kek tu utk bday mama lah, famous cupcakes yang vogue lagi vadevass tu memang dah jadik santapan mingguan :)

Ibu n Abah- betul, saya memang anak bertuah :)

Ayoh Wang($$££)- aminn

knv said...

oh your mom's here? bestnyaaa!

errr.. she looks young! :D

drwati said...

yes dah 5 bulan kat sini..my mom says thanks hehe